Българските артисти от студио Looneytools и галерия-магазин Punto art bazaar

...
 Българските артисти от студио Looneytools и галерия-магазин Punto art bazaar
Коментари Харесай

Български артисти се включват с авторски творби в Steampunk партита на Megami Club - Hotel Marinela

 Българските актьори от студио Looneytools и галерия-магазин Punto art bazaar ще се включат в трите празненство вечери, обединени от тематиката Steampunk, в Megami Club – Hotel Marinela. Steampunk, или ретрофутуризмът, e течение в изкуството от 80-те години на предишния век, което комбинира футуризъм, носталгия към предишното, фентъзи и хорър. За направата на творбите най-често се употребяват железни боклуци, а резултатът са красиви и страховити бижута, фигури и статуи. Студио Looneytools е основано през 2013 година от Чудомир Драгнев, чието название е „ българският Франкенщайн “. Заедно с сътрудниците си той взе участие на редица фестивали и изложения у нас и в чужбина, а неотдавна влиятелното издание The New York Times разгласява публикация за тях.

В Punto Art Bazaar може да намерите творби на редица български създатели, измежду които е и притежателят на галерията-магазин Петър Арбов. Неговите стиймпънк и винтидж бижута са направени с нюх и внимание и към най-малкия подробност.

Творбите на студио Looneytools и галерия-магазин Punto Art Bazaar можете да видите на Steampunk празненствата в Megami Club – Hotel Marinela - 26 октомври (с посетител Азис), 27 октомври (с посетител Алисия) и 28 октомври (DJ парти).






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР